Puppybegeleiding

Nadat uw pup de drie eerste vaccinaties en controles heeft gehad bij de dierenarts kan het echte opgroeien en socialiseren beginnen.  

Zo zult u merken dat de melktandjes plaats gaan maken voor het volwassen gebit, uw pup nog een flinke groeispurt zal gaan maken en de welbekende puppy-pubertijd zal wellicht ook nog om de hoek komen kijken.  

Het lichamelijke maar ook zeker het mentale opgroeien is per pup verschillend en vraagt dus ook een op maat gemaakte begeleiding.  
 
‘’Groeit mijn pup te snel of misschien te langzaam? Gaat het wisselen van de tandjes goed? Waarom is mijn pup zo ondeugend en hoe ga ik daar het best mee om? Hoe vaak moet mijn pup ontwormd worden en met welk middel?’’ 
Dit is nog maar een klein deel van het aantal vragen die wij dagelijks van nieuwe puppy-eigenaren krijgen. 

Daarom brengen wij u graag op de hoogte van ons puppybegeleiding programma.  
Gedurende drie maanden zal uw puppy regelmatig op consult komen bij de paraveterinair op de kliniek in Sittard. Uw pup wordt dan gewogen, o.a. het gebit zal worden nagekeken en er is voldoende tijd om uw vragen te beantwoorden. Tevens zal uw pup op een leuke, ongedwongen en spelenderwijze manier gewend raken aan de dierenkliniek en het onderzocht worden.  
Indien u wenst, helpen wij u graag met het ontwormen van uw pup. 

Uw pup zal na de laatste puppyvaccinatie maandelijks (drie keer) ingepland worden bij de paraveterinair. De puppybegeleiding wordt afgesloten met een grote check-up tijdens een juniorconsult bij de dierenarts.  

Uw pup zal dus drie keer bij de paraveterinair op consult komen, en één keer ter afsluiting bij de dierenarts. 

De kosten van de puppybegeleiding zijn €102,71. U kunt telefonisch contact opnemen met de kliniek voor het maken van een afspraak. Tel.nr: 046 - 45 124 17

Terug naar Junior & Senior