Patiënt van de maand juni

Cooper is een behoorlijk knappe verschijning. Zijn eigenaar vertelde bij de jaarlijkse vaccinatie zelfs dat zijn dochter er ook zo over dacht en een instagram account had gemaakt waarop veel reacties kwamen. Cooper heeft duizenden volgers en krijgt zelfs aanbiedingen als fotomodel, een ware celebrity dus!

Maandagavond had Cooper zich helaas bezeerd en zijn nageltje afgescheurd. Het nageltje hing er nog wat aan te bungelen. Dat werd even op de tandjes bijten en weg was de nagel, want een verdovingsprik zou minstens evenveel zeer doen. 

Voor de zekerheid kreeg Cooper na het verwijderen van de nagel een drukverbandje om, zodat het niet zou gaan bloeden. Nog een prikje tegen de pijn en een paar dagen badderen in de soda of badedas en dan komt alles gelukkig weer helemaal goed! 

Op de 31e van de maand was er nog geen interessante case voor patiënt van de maand en met onze instafamous Cooper in de praktijk werd hij de uitverkorene. Gewoon omdat hij zo leuk op foto's plakt en hopelijk een lach op jullie gezicht tovert met zijn stoere verband. 

Michelle Moelands, dierenarts.

Eigenaar vertelt:

Cooper is een 2-jarige pomchi. Hij is een echt fotomodel en heeft daarom ook zijn eigen instagram-pagina @cooper.pomchi !

Hij is dol op spelen, vooral met de bal! Af en toe is hij iets TE enthousiast, net zoals afgelopen maandag... We waren lekker aan het spelen met de bal, toen ik ineens zag dat zijn pootje aan het bloeden was. Zijn nageltje zat los, al voor de 2e keer. We hebben gelijk contact opgenomen met Dierenkliniek op de Diek, en we konden die middag gelijk nog terecht! We zijn zoals gewoonlijk erg goed geholpen. En Cooper werd meteen herkend door zijn Instagram pagina, hoe leuk! 

Groetjes Maureen Herings