Wij werken uitsluitend op afspraak. Maak hier een afspraak of bel naar: 046 ‑ 45 124 17.

Februari is de maand van het gebit! Lees meer op onze hoofdpagina.

Puppy party

Puppy Party's voorlopig afgelast wegens Corona.

Wegens het coronavirus kunnen er voorlopig geen Puppy Party's georganiseerd worden.

Als alternatief is er de puppybegeleiding. Gedurende drie maanden zal uw puppy regelmatig op consult komen bij de paraveterinair op de kliniek in Sittard. Uw pup wordt dan gewogen, o.a. het gebit zal worden nagekeken en er is voldoende tijd om uw vragen te beantwoorden omtrent verzorging en opvoeding. Tevens zal uw pup op een leuke, ongedwongen en spelenderwijze manier gewend raken aan de dierenkliniek, staan op de tafel, en onderzocht worden.

Met regelmaat organiseert onze praktijk een Puppy Party. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe huisgenoot sociaal en gezond is. Om deze reden organiseren wij regelmatig een bijeenkomst om uitleg te geven over onderwerpen die in de eerste levensfase van uw pup van belang zijn.
De puppy party's worden verzorgd door paraveterinair en honden-gedragsdeskundige Christa Nicolaes.

Deze leuke educatieve bijeenkomst houden wij door de week op een geplande avond om 20.00uur. Voor zowel ervaren baasjes als nieuwe baasjes verstrekken wij nieuwe informatie of nuttige tips. Wij volgen zelf regelmatig nascholingen en houden u hiermee op de hoogte van de meest recente kennis. 

Ter sprake komt:

  • Preventieve gezondheidszorg : het hoe en waarom van vaccineren, preventie van ongenode gasten zoals wormen, vlooien en teken, wat te doen als u met vakantie gaat, informatie over castratie/sterilisatie.
  • Gedrag : socialiseren en de fases, hoe voorkom ik ongewenste gedragingen, wat zijn de "do" en de "don'ts" van het opvoeden van een hond.

Tijdens een ingepland speelkwartier mogen de pups lekker met elkaar ravotten, natuurlijk onder toezicht.

Elke puppy eigenaar is welkom. Dit geldt ook voor eigenaren die al eerder honden hebben gehad en menen toch nog iets op te kunnen of willen steken. Het is altijd leuk om andere eigenaren te leren kennen met pups van dezelfde leeftijd en voor de puppy's is het een hele goede oefening wat betreft het socialiseren.

Per puppy mogen twee personen mee.

U moet zich van te voren opgeven, dit kan via onderstaand inschrijfformulier of u kunt telefonisch contact opnemen met de praktijk tel: 046 ‑ 45 124 14.

Voor patiënten uit onze praktijk zijn er geen kosten aan de puppy party verbonden, het is een service van de praktijk.

Terug naar Junior & Senior