Smakelijke tabletten tegen vlooien en teken

Sinds kort adviseren wij de nieuwe tabletten ter preventie of behandeling van vlooien en teken. Dit zijn zeer gebruiksvriendelijke producten, welke makkelijk toegediend kunnen worden aan uw hond. Het zijn namelijk zeer smakelijke tabletten, welke uw hond waarschijnlijk zal aannemen als een lekkere beloning. Dit is natuurlijk erg makkelijk in vergelijking tot het toedienen van druppelpipetten op de huid van uw hond.

Wij stellen de 2 varianten graag aan u voor!

NEXGARD:

NexGard is een zeer smakelijke kauwtablet voor de hond welke u maandelijks toedient aan uw hond ter preventie/behandeling van vlooien en teken.

Vlooien en teken hechten aan op uw hond aan en beginnen zich te voeden. Hierdoor worden ze blootgesteld aan de werkzame stof van de Nexgard. Binnen 8 uur (vlooien) tot 48 uur (teken) treedt het effect op. De werking houdt 1 maand lang aan.

De werking van de NexGard wordt niet minder door zwemmen of het wassen van uw hond doordat de werkzame stof in uw hond zit i.p.v. in de huid zoals bij de bekende druppelpipetten.

BRAVECTO:

Bravecto is een zeer smakelijke kauwtablet voor de hond die tot 12 weken bescherming biedt tegen vlooien en teken.  De werkzame stof in Bravecto heeft een vlo-dodende en teken-dodende werking.  Na het innemen van de kauwtablet wordt de werkzame stof in het bloed opgenomen. Vlooien en teken hechten aan op uw hond aan en beginnen zich te voeden met het bloed van uw hond. Hierdoor worden ze blootgesteld aan de werkzame stof van de Bravecto en binnen 8 uur (vlooien) tot 12 uur (teken) treedt het effect op en zullen de vlooien/teken sterven.


Net als de Nexgard wordt de werking van Bravecto niet minder door zwemmen en wassen van uw hond.

 

Voor meer informatie over deze producten mag u contact opnemen met de praktijk op Tel: 046-4512417.
Wij helpen u graag!